dissabte, 26 d’octubre del 2013

Visita a la Biblioteca Jaume Fuster


El passat divendres 25 d'octubre un grup d'alumnes, els que encara no havien tingut l'ocasió de conèixer com és la biblioteca, van poder visitar la Biblioteca Jaume Fuster. Amb molt d'interès varen poder seguir el recorregut per totes les dependències tot escoltant les explicacions de la bibliotecària que molt amablement ens va atendre. Van aprendre com donar-se d'alta com a lectors i fer-se el carnet, així com també conèixer l'ampli ventall de possibilitats que ens ofereixen les biblioteques de la xarxa municipal de biblioteques de la Diputació de Barcelona.






L'excel·lent servei i dotació de recursos amb que compta, afegit a la proximitat al nostre institut fa que la Biblioteca Jaume Fuster sigui una eina molt útil per a nosaltres. Saber-ne aprofitar el que ens ofereix ens serà un gran avantatge per als nostres estudis i ens permetrà també tenir al nostre abast serveis que ens seran de gran utilitat al nostre temps d'oci.

Llegiu algunes de les opinions dels que hi vam anar:



  • Hola. M’agrada la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona perquè té molts llibres i és molt divertida. M’agradaria explorar més biblioteques de Barcelona i d’altres països d’Europa i del món.
         David Cruz


  • La Biblioteca Jaume Fuster és molt bonica i és molt millor que les d'Hondures. Un pot arribar a l'hora que sigui i pot llegir llibres en silenci i hi ha llibres molt importants. A part pots adonar-te del què passa a d'altres països.

         Orlando Díaz


  • Anar a conèixer la Biblioteca després de les classes ha estat una molt bona idea.
     Wenkai Chen

  •   La Biblioteca Jaume Fuster és molt bonica. M'agrada molt perquè és molt gran i té molts llibres que puc llegir en silenci.
      Alexandra Aguinaga






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada